Camperkeuring

Bij Mijn Autocoach kun je allerhande inspecties laten uitvoeren.
Bel 085-7730225 (gratis advies) of email info@mijnautocoach.nl
Heb je een camper op het oog maar heb je twijfels bij de betrouwbaarheid? Laat je camper grondig inspecteren door onze experts. Wij voeren de aankoopkeuring voor je camper altijd op locatie uit. Zowel bij garages als bij particulieren. Gaat het om een (half)integrale camper? Dan adviseren wij je om de keuring uit te breiden met een vochtmeting. Vocht is bijna nooit te zien, terwijl het wel degelijk aanwezig is. Het gevolg? Duizenden euros schade. Dat wil je natuurlijk weten voordat je de camper koopt. Uiteraard ontvang je een uitgebreid technisch verslag en een persoonlijk aankoopadvies. Camper op het oog? Bel ons even voor advies. Kost je niets! Waarom Mijn Autocoach?

- Geen toeslagen
- 100% onafhankelijk
- Overal in Nederland
- Vochtmeting mogelijk
- Bij bedrijven en particulieren
- Je hoeft niet per se aanwezig te zijn

Buscamper: 399 euro
(Half)integraal camper: 499 inclusief vochtmeting

Aankoopkeuring voor je camper aanvragen
Dekra voert kampeerauto keuringen uit in Uden
U kunt eenvoudig via hun website een afspraak maken of bellen. De keuringen worden aangeboden vanaf Euro 285,- inclusief BTW (Tot en met 5 cilinders, geen vierwielaandrijving). Dit bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van keuringen en certificeringen.
DEKRA Keuringen B.V.
Oostwijk 7a, 5406 XT Uden
Postbus 1041, 1810 KA Alkmaar
Telefoon: +31 72 57 57 844
Telefoon: +31 72 57 57 888 (milieustickers)
Fax: +31 72 57 57 755Sinds januari 2003 voert TÜV Nord Nederland B.V. de Camper-Caravan Check uit. De Camper-Caravan Check is een afleveringsinspectie aan een caravan óf een motorhome. Aan het voertuig wordt grondige inspectie uitgevoerd, waarbij inspectie plaats vindt op onderstaande categorieën:
  • Chassis
  • Exterieur
  • Interieur
  • Meubilering
  • Gasinstallatie
  • Waterinstallatie
  • Elektrische installatie
Indien is vastgesteld dat de caravan of motorhome op bovenstaande inspectiepunten in orde wordt bevonden, wordt een TÜV certificaat afgegeven. Deze dienst wordt door een ervaren medewerker van de TÜV op locatie van de klant (of eventueel een specifiek door de opdrachtgever opgegeven locatie) uitgevoerd. U hoeft dus niet met de caravan of motorhome naar een locatie van de TÜV. Wij komen bij U.

Wat is de toegevoegde waarde van de Caravan-Camper Check? Het certificaat is een bescherming voor de koper voor een veilig gebruik op de openbare weg. Eventuele tekortkomingen aan het voertuig worden door de uitvoering van de Caravan-Camper Check ontdekt, en zorgen ervoor dat er geen certificaat op de caravan of motorhome wordt afgegeven. Pas nadat vakkundig herstel heeft plaatsgevonden kan eventueel alsnog tot afgifte van het certificaat worden overgegaan.
Het certificaat beschermt de verkopende partij bij onterechte aanspraken / claims van de afnemer. Immers tekortkomingen aan de caravan of motorhome worden door de medewerker van de TÜV ontdekt, en zorgen ervoor dat er geen certificaat worden afgegeven.
Wilt u eens zien hoe een voorbeeldrapport eruit ziet ? klik dan hier

bron: TUV nord